KWC. De nieuwe naam van Franke Water Systems

Merken 11 oktober 2022 CitroenAir

Er is geen toekomst zonder verleden: samen een nieuw tijdperk in

  • Roestvrij staal is zonder twijfel een van onze kerncompetenties.
  • Wij produceren duurzame en robuuste producten die voor 100% recyclebaar zijn.
  • Gecombineerd met een uitstekend design en slimme elektronica brengen wij waterbeheer naar een nieuw niveau.
  • Digitalisering is ook hier aanwezig, niet alleen voor contactloze kranen en de regulering van het grondstofverbruik. Dat nemen wij serieus. En bij KWC en Franke Water Systems gaat dat hand in hand. Wij breiden onze technologische know-how uit en worden een ideeënfabriek.
  • Onze producten zijn niet alleen een uiting van zorg en veiligheid in de privésfeer, maar ook voor de speciale eisen van waterpunten in openbare ruimten.
  • En dat is nu precies ons voordeel: met onze kennis uit de professionele sfeer kunnen wij ook de privé sfeer bedienen. Wij zijn experts met passie.

Zuiverste competenties onder een dak

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC
Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privé huishoudens – keuken en bad – maar ook voor het openbare leven. Ook hier worden de eisen steeds hoger. Wij kunnen daaraan voldoen.

KWC Brand Video

KWC Home

Wastafel- en douchekranen voor exclusieve badkamers en wellnessruimten thuis, kranen voor privékeukens en professionele grootkeukens.

KWC Professional

Mengkraantechnologie voor openbare en commerciële sanitaire installaties, waterbeheersystemen, uitrustingselementen van roestvrij staal en mineraal graniet, speciale producten.

KWC Medical

Kranen, tuiten en systemen voor watertemperatuurcontrole, alsook speciale reinigingsproducten voor de medische sector.

Bekijk de brochure

Meer informatie over het nieuwe KWC leest u in deze brochure.

Brochure

KWC PROFESSIONAL nieuws 2022 NL

Merk informatie

Over KWC

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC. Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privéruimtes, zoals keukens en badkamers, maar ook voor openbare ruimtes. Ook in deze sector nemen de eisen voortdurend toe, maar wij hebben de antwoorden. Lees meer over het nieuwe KWC