KWC. De nieuwe naam van Franke Water Systems

Merken 11 oktober 2022 CitroenAir NL

Er is geen toekomst zonder verleden: samen een nieuw tijdperk in

  • Roestvrij staal is zonder twijfel een van onze kerncompetenties.
  • Wij produceren duurzame en robuuste producten die voor 100% recyclebaar zijn.
  • Gecombineerd met een uitstekend design en slimme elektronica brengen wij waterbeheer naar een nieuw niveau.
  • Digitalisering is ook hier aanwezig, niet alleen voor contactloze kranen en de regulering van het grondstofverbruik. Dat nemen wij serieus. En bij KWC en Franke Water Systems gaat dat hand in hand. Wij breiden onze technologische know-how uit en worden een ideeënfabriek.
  • Onze producten zijn niet alleen een uiting van zorg en veiligheid in de privésfeer, maar ook voor de speciale eisen van waterpunten in openbare ruimten.
  • En dat is nu precies ons voordeel: met onze kennis uit de professionele sfeer kunnen wij ook de privé sfeer bedienen. Wij zijn experts met passie.

Zuiverste competenties onder een dak

KWC en Franke Water Systems worden één: KWC
Samen bieden we niet alleen oplossingen voor privé huishoudens – keuken en bad – maar ook voor het openbare leven. Ook hier worden de eisen steeds hoger. Wij kunnen daaraan voldoen.

KWC Brand Video

KWC Home

Wastafel- en douchekranen voor exclusieve badkamers en wellnessruimten thuis, kranen voor privékeukens en professionele grootkeukens.

KWC Professional

Mengkraantechnologie voor openbare en commerciële sanitaire installaties, waterbeheersystemen, uitrustingselementen van roestvrij staal en mineraal graniet, speciale producten.

KWC Medical

Kranen, tuiten en systemen voor watertemperatuurcontrole, alsook speciale reinigingsproducten voor de medische sector.

Bekijk de brochure

Meer informatie over het nieuwe KWC PROFESSIONAL leest u in deze brochure.

Brochure

KWC Professional Magazine 2024

Veelgestelde vragen

Wat betekent KWC, de nieuwe naam voor Franke Water Systems?

KWC is, na Franke, de bekendste merknaam binnen de divisie Franke Water Systems. Daarom hebben we besloten deze merknaam onder de aandacht te brengen en de hele divisie onder de naam KWC Group AG te exploiteren. Deze naamsverandering is begin maart 2022 doorgevoerd.

Wat is de nieuwe strategie van KWC?

Het nieuwe KWC ligt op koers naar wereldwijde groei. Als bedrijf bieden we complete oplossingen voor de sector van Commercial Washrooms en willen we ook in de toekomst indruk maken op onze klanten.

Welke vaardigheden heeft het nieuwe KWC in huis?

Het "nieuwe" KWC combineert alle expertise van de afzonderlijke bedrijven op alle locaties. Het merk KWC staat voor gezondheidsbescherming, duurzaamheid, veiligheid en toewijding. KWC voorziet in alle behoeften van haar doelgroepen in de wereld van vandaag. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle vaardigheden en expertise waarover KWC beschikt, of het nu gaat om de productie van roestvrij staal, elektronica, design, ontwikkeling of innovatie, op zes productielocaties in Unterkulm, Ludwigsfelde, Ras Al Khaimah, het Verenigd Koninkrijk, Finland en China.

Collecties

Merk informatie

Over KWC

KWC is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn Zwitserse excellentie in waterbeleving. Met meer dan 140 jaar ervaring... Meer lezen »