5 Redenen waarom u voor het merk HEWI moet kiezen als het gaat om sanitaire voorzieningen

Merken 18 augustus 2023 CitroenAir NL

Wanneer het aankomt op het kiezen van hoogwaardige sanitaire voorzieningen, is er één naam die bovenaan de lijst moet staan: HEWI. Met decennia aan ervaring en een toewijding aan innovatie en design, is HEWI de onbetwiste leider in de wereld van bouw- en interieuraccessoires. Als u op zoek bent naar sanitaire voorzieningen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en duurzaam, zijn hier vijf overtuigende redenen waarom u uw keuze zou moeten laten vallen op HEWI.

#1 Unieke combinatie van functionaliteit en stijl

HEWI heeft de kunst geperfectioneerd om functionaliteit en stijl naadloos te integreren in hun sanitaire voorzieningen. Elk stuk dat ze produceren is doordacht ontworpen om aan praktische behoeften te voldoen, zonder concessies te doen aan de visuele aantrekkingskracht. Of het nu gaat om robuuste leuningen, ergonomische handgrepen of subtiele accessoires, HEWI’s producten tillen de esthetiek van elke ruimte naar een hoger niveau.

#2 Toewijding aan duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in HEWI’s filosofie. Hun producten worden vervaardigd met oog voor het milieu en met behulp van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Dit betekent dat u niet alleen investeert in kwaliteit, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst door te kiezen voor producten die ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

#3 Gepersonaliseerde opties voor elke stijl

Bij HEWI begrijpen ze dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden ze een uitgebreide reeks stijlen, kleuren en afwerkingen aan, zodat u sanitaire voorzieningen kunt kiezen die naadloos aansluiten bij de sfeer van uw ruimte. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of een klassieke ambiance, HEWI heeft de perfecte opties om aan uw designbehoeften te voldoen.

#4 Focus op toegankelijkheid en universal design

Toegankelijkheid is een kernwaarde voor HEWI. Hun producten zijn ontworpen met het oog op universal design, waardoor ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en fysieke capaciteiten. Dit betekent dat u niet alleen investeert in comfort voor uw bedrijf, maar ook voor iedereen die uw ruimte gebruikt.

#5 Innovatie die de norm bepaalt

HEWI staat bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie. Het merk blijft de normen in de industrie verleggen door nieuwe technologieën en materialen te verkennen. Door te kiezen voor HEWI, kiest u voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitaire voorzieningen, wat resulteert in een moderne en toekomstgerichte ruimte.

Kortom, als u op zoek bent naar sanitaire voorzieningen die verder gaan dan louter functionaliteit, biedt HEWI een unieke combinatie van stijl, duurzaamheid, personalisatie, toegankelijkheid en innovatie. Neem vandaag nog de stap om uw ruimte te transformeren met de hoogwaardige producten van HEWI.

Bekijk de brochure

Meer informatie over HEWI Sanitair 2023/24 vindt u in deze brochure.

Brochure

HEWI Sanitair 2023/24

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een offerte aan?

Per telefoon

Een telefoontje naar een van onze verkoopmedewerkers is de eenvoudigste stap om uw offerte aan te vragen. Via het centrale telefoonnummer 0318- 59 29 30 staat ons verkoopteam tot uw beschikking. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die graag met u meedenkt en garant staat voor de nodige technische ondersteuning.

Per e-mail

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar quotes@citroenair.eu

Offerte aanvragen per -email

Waar vindt ik alle HEWI brochures en catalogi?

Hier vindt u een overzicht van onze actuele brochures en catalogi. U kunt deze als bladercatalogus bekijken of als PDF downloaden.

HEWI Brochures en catalogi

Collecties

HEWI Merkfoto
Merk informatie

Over HEWI

Innovatief door traditie: Al meer dan 90 jaar ontwikkelt HEWI producten die altijd gericht zijn op mensen en hun individuele... Meer lezen »