Merkend line

d line access control

Duurzaam design door d line

Bij d line hebben ze altijd geloofd in design dat inspeelt op een behoefte. Dus toen klanten van architecten vroegen om deurdrangers voor hun gebouwen die verder gingen dan de oplossingen die we al hadden ontworpen, hebben we onderzocht of we nog meer uitzonderlijke oplossingen aan ons aanbod konden toevoegen – allemaal als aanvulling op onze duurzame, tijdloze ontwerpen.

Ze hebben samengewerkt met toonaangevende deurdrangers, omdat ze bij d line geloven dat alle praktische details van een gebouw een perfect presterend geheel moeten vormen, zodat hun onzichtbare elementen – hoe microscopisch klein ook – van de allerbeste kwaliteit en design moeten zijn.

Voldoen aan de behoeften van elk type project

d line kan nu twee programma's deursluiters aanbieden: om te voldoen aan de behoeften van elk type project of gebouw, hebben ze zowel een premium programma als een universele optie die overeenkomstig geprijsd is. Het externe design en de afwerking zijn voor d line ontworpen door Knud Holscher, die al in 1971 de eerste collectie ontwierp. Zoals alle d line producten zijn deze ontwerpen minimaal en duurzaam, met de hand vervaardigd uit materialen van superieure kwaliteit en volgens superieure kwaliteitsnormen.

Materiaal
RVS
Kleuren
Koper
Messing
Charcoal
Gunmetal
Wit
Zwart
RAL 7047 Telegrey
RAL 7037 Dusty Grey
Afwerking
Geborsteld Poedercoating Gepolijst
Merk informatie

Over d line

d line is een toonaangevend Deens designmerk dat duurzame architecturale hardware, sanitair en oplossingen voor drempelvrij wonen ontwerpt en met de hand vervaardigt.

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

d line door closers

Brochure

dline colours and finishes

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden