Merkend line

d line bathroom accessories

d line badkamer accessoires

Zoals zoveel stukken uit d line worden ook de badkameraccessoires gekenmerkt door zowel rechte hoeken als ronde details. Elk stuk is robuust en bestand tegen vochtigheid, reinigingsproducten en jarenlang gebruik. Dat gevoel van tijdloosheid vat onze producten samen en hoe duurzaam hun design is. Omdat ze minimalistisch en strak genoeg zijn om overal te passen – of het nu gaat om een paleisbadkamer of een modern persoonlijk toevluchtsoord.

Beschikbaar in verschillende PVD afwerkingen

Physical vapour deposition (PVD) creëert een zeer hoogwaardige, zeer duurzame afwerking wanneer toegepast op roestvrij staal. Hiermee kunnen we nu ons sanitair in een geborstelde satijnen of gepolijste afwerking, in Gunmetal, Copper, Charcoal en Brass creëren. En dankzij het sterke hygiëneprofiel van PVD kunnen nu samenhangende badkamerontwerpen worden gerealiseerd met massief koperen hendels en messing sanitairproducten van PVD. Ons aanbod is uitgebreid met vier verfijnde effen RAL-kleuren, die zijn ontworpen om te passen bij onze minimalistische ontwerpen. De aangebrachte afwerking van deze kleuren is zijdemat glanzend 20, wat resulteert in puur, onverdund pigment onder een hard, kleurloos oppervlak dat weinig glanst, perfect glad is en gemakkelijk te reinigen door afvegen met een vochtige doek.

Materiaal
RVS
Messing
Kleuren
Koper
Messing
Charcoal
Gunmetal
Wit
Zwart
RAL 7047 Telegrey
RAL 7037 Dusty Grey
Afwerking
Geborsteld Gepolijst PVD-coating

Veelgestelde vragen

Kan CitroenAir de installatie van dit product uitvoeren?

Ja. Neem contact op met onze experts als u vragen hebt over installatieservices.

Contact

Ik heb producten nodig voor een project. Kunnen jullie hierin adviseren?

Ja. CitroenAir is gespecialiseerd in deze advisering. Wilt u  graag een persoonlijke afspraak, bij u of bij ons? Plan dan een afspraak via het contactformulier.

Afspraak maken

Brochures bij deze collectie

U kunt deze brochures meteen bekijken in uw browser.

Brochure

dline colours and finishes

Brochure

d line curated collections EN

Video's bij deze collectie

d line verfijnd en geherdefinieerd - Productie
d line producten in PVD coating houtskool
Productinformatie

d line producten in PVD coating houtskool

Bent u van plan een design-statement te maken? Wij helpen u daarbij. Het nieuwe d line kleurenconcept biedt toegang tot d line designklassiekers in exclusieve metaalkleuren, in volle kleuren, een massief metalen coating zoals messing of roestvrij staal of een onzichtbare antibacteriële coating.

Meer informatie

Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies over een collectie en de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar quotes@citroenair.eu met daarin uw vragen en wensen. Onze sanitair experts helpen u graag verder.

Liever meteen contact? Bezoek dan onze contact pagina voor de mogelijkheden

d line Qtoo sensorkranen
Merk informatie

Over d line

d line is een toonaangevend Deens designmerk dat duurzame architecturale hardware, sanitair en oplossingen voor drempelvrij wonen ontwerpt en met de hand vervaardigt.

Bekijk meer inspirerende collecties